Over ons

Esther van Loo

Esther is eerstegraads taaldocente. Zij geeft lessen Limburgs, Nt2 en Russisch. U kunt ook bij haar terecht voor examentrainingen. Daarnaast is zij degene die graag met u meedenkt over taalbeleid in uw (Limburgse) organisatie. Zij heeft decennialange ervaring voor en achter de schermen van het onderwijs waarbij ze gewerkt heeft met cursisten met zeer uiteenlopende leerbehoeften. Zij is specialist in het ontwikkelen van passend lesmateriaal. Esther biedt maatwerk en is op het resultaat gericht zonder daarbij het plezier in het proces uit het oog te verliezen.

David Vanderschuren

David is tweedegraads taaldocent Duits. Naast Duits geeft hij ook Nederlands. Na een paar jaar in het voortgezet onderwijs in Nederland te hebben gewerkt, is David al geruime tijd actief in het volwassenonderwijs in Duitsland. Hij is altijd gemotiveerd om mensen te helpen een taal te leren en haalt hier veel voldoening uit. Geduld en een leuke sfeer met humor staan tijdens de lessen centraal. 

Romy van Stigt

Romy heeft Germanistiek gestudeerd en jarenlang in Duitsland gewoond. Zij heeft een uitstekende beheersing van alle vaardigheden Duits: spreken, lezen, luisteren en schrijven. Maar ook voor onderricht in grammatica en literatuur kunt u bij haar terecht. Intussen heeft zij zich ook bekwaamd in het geven van Frans als tweede taal. Bij Romy bent u aan het juiste adres voor een leuke en communicatiegerichte (bij)les die telkens op uw wensen zal worden afgestemd.

Gino Morillo Morales

Gino is linguïst en polyglot. Hij gedijt het beste daar waar talen, culturen en sprekers met elkaar in contact komen. Op professioneel vlak uit dit zich in zijn afgeronde studie Spaanse Taal en Cultuur en als leraar Spaans voor kinderen en volwassenen; op privévlak tijdens bijvoorbeeld een lang verblijf in Mexico of contact met zijn Spaanse familie. Naast zijn diepgaande blik op de Spaanstalige wereld heeft hij ook kennis van andere talen waaronder Italiaans, Frans of Catalaans en enthousiasmeert hij u daar graag voor.

Ljoebov Maksimova

Ljoeba is gediplomeerd docente Engels, afgestudeerd aan de Herzen-universiteit in St. Petersburg. Ze heeft leservaring met diverse leeftijdsgroepen en niveaus, aangezien ze zowel op lagere en middelbare scholen als met studenten heeft gewerkt. Voor lessen en bijlessen Engels bent u bij Ljoeba aan het juiste adres.
Voor wat betreft Russisch: Ljoeba kan niet wachten om u te laten kennismaken met de taal, de cultuur en alle bijzonderheden van het leven in Rusland. Ljoeba woont al jaren in Limburg en zij spreekt vloeiend Nederlands.

Vladimir Kirasirov

Vladimir kreeg op zijn vierde pianolessen van zijn moeder en vanaf daar ging het via andere instrumenten naar met name de gitaar. In St. Petersburg deed hij het muzieklyceum en het conservatorium. Op het Maastrichts conservatorium volgde hij de master klassieke gitaar bij Carlo Marchione. Genres als tango, jazz, rock, folk hebben hem ook altijd aangetrokken. Dubbel plezier: de ene dag speel je in het concertgebouw en de dag erna in een jazzclub. Het allerliefst componeert en arrangeert hij muziek waarna hij die voor publiek ten gehore brengt!

Hij is muzikaal directeur van de Andrej Petrov-Stichting waar hij symfo-jazz-arrangementen voor symfonieorkesten en Big-Bands maakt en deze zelf op de bühne brengt als gitarist en bandleider. En onlangs is hij zijn eigen “Continuo Band” in samenwerking met de Jazz Philharmonic BigBand van Petersburg begonnen. Daar maakt hij heel wat nieuwe en stoere jazz-arrangementen van klassieke muziek.

Ensembles:
Duo met Evgenia Markova – klassiek, barok, volksmuziek in originele arrangementen www.theduo-music.com
Continuum Quintet – originele contemporaine jazz https://www.instagram.com/continuumquintet/
Continuo orchestra / Continuo band – jazz, klassiek in jazz, originele composities https://www.instagram.com/continuo_band/
Andrey Petrov’s Foundation, St.Petersburg  https://www.facebook.com/fondpetrov/