Engels

Eindexamentraining en bijlessen

Zit jij in het laatste jaar vmbo, havo of vwo en wil jij ondersteuning in jouw voorbereidingen op de eindexamens? Of ben je docent en wil jij jouw leerlingen zo goed mogelijk klaarstomen voor de examens? Dan zit je bij ons goed voor de nodige hulp en motivatie.

Wij zijn specialist op het gebied van examentrainingen voor zowel alle eindexamentalen en willen jou met alle plezier helpen om het laatste schooljaar met succes door te komen en af te ronden. Wij bieden examentrainingen die bijdragen aan een efficiënte planning en een goede aanpak. Bovendien zorgen de trainingen voor een belangrijke steun in de rug op momenten waarop je er even doorheen zit. 

Zit jij nog niet in het eindexamenjaar, maar kun je wel extra ondersteuning gebruiken? Dan helpen wij jou graag met onze bijlessen in taal. Jouw kostbare tijd wordt zo goed mogelijk besteed aan nuttige en interessante vaardigheden. Hiermee bespaar je jezelf een hoop negatieve energie. Wij kunnen je onder andere helpen bij grammatica, begrijpend lezen, verbeteren van je uitspraak en voorbereidingen voor een presentatie.

Ben jij benieuwd naar onze trainingen en bijlessen? Neem dan contact met ons op. Wij stemmen onze lessen volledig af op jouw wensen zodat jij het (laatste) schooljaar met een gerust hart doorloopt.